Slik aktiverer du rapportering av mistenkelige SMS

Endret Mon, 08 May 2023 ved 04:23 PM

Med Skjold.ai appen kan du rapportere alle mistenkelige meldinger direkte til Skjold.ai. Vår AI baserte analyse vil vurdere meldingen og gi deg en tilbakemelding på om vi vurderer det som nettsvindel, og hvorfor.

Slik aktiverer du funksjonen!

1. Gå til innstillinger-appen på iPhone og scroll ned til "Telefon"

2. Velg SMS-/anropsrapportering

3. Aktiver "Skjold"

Rapportering til Skjold.ai vil kun aktiveres for SMS. Skjold.ai vil behandle innholdet i meldingen i tråd med vår personvernerklæring. Vi anbefaler deg å ikke rapportere meldinger som inneholder sensitivt innhold som personnummer, telefonnummer og lignende.

Du kan nå rapportere meldinger!
Rapporter-knappen vises på alle meldinger fra ukjente avsendere. Etter at meldingen er rapportert til Skjold.ai får du svar på SMS i løpet av 1-2 minutter. Du kan også sjekke meldingen ved å lime den direkte inn i Skjold.ai appen