Slik bruker du Skjold.ai appen

Endret Fri, 1 Sep, 2023 ved 3:21 PM

Når du mottar nettbaserte trusler som kommer via SMS, e-post, sosiale medier o.l. har du tre muligheter:

1. Rapportere direkte fra SMS (det må du aktivere selv, se her

2. Ta et skjermbilde av meldingen/teksten og sjekke bildet i Skjold.ai appen

3. Kopiere meldingen/teksten og lime inn i Skjold.ai appen

Skjold.ai gir deg en umiddelbar analyse av meldingen!

Du har full kontroll i Skjold.ai appen og kan når som helst kontakte oss på telefon +47 529 93 377 eller e-post hei@skjold.ai om du har spørsmål rundt analysen!