Slik kommer dine ansatte i gang med Skjold.ai

Endret Fri, 01 Sep 2023 ved 12:22 PM

Velkommen til oss, nå skal vi sørge for at alle dine ansatte kommer godt i gang med Skjold.ai!

Da du opprettet et abonnement hos oss i Skjold.ai, fikk du muligheten til å velge antall brukere som skal inngå i abonnementet.

Slik sørger du for at alle ansatte får tilgang og ikke minst kommer i gang med sin bruker.

1. Logg deg in på min side

https://www.skjold.ai/login

2. Her får du nå full oversikt over dit abonnement.

3. Velg Brukere, nå får du muligheten til å invitere dine ansatte.

(Du kan kun invitere like mange ansatte som brukere som inngår i abonnementet. Du kan til en hver tid endre antall brukere, og dermed invitere flere ansatte)

4. Dine ansatte vil nå motta en e-post fra oss. Som forteller dem om avtalen du har opprettet med oss i Skjold.ai. Og vi hjelper dem med å komme i gang.

Trenger du noen ekstra hjelp med å komme i gang,

ta gjerne kontakt med oss via telefon +47 529 93 377 eller send en e-post til hei@skjold.ai.