Slik aktiverer du Skjold.ai som bedriftskunde

Endret Fri, 1 Sep, 2023 ved 12:10 PM

Så hyggelig at du og din bedrift ønsker å bli kunde hos oss, la oss hjelpe deg med å komme i gang med en sikrere digital hverdag for både deg og dine ansatte!

På vår hjemmeside har du muligheten til å registrere deg som kunde hos oss. Følger du denne lenken, så skal vi hjelpe deg med å bestille det abonnementet som passer din bedrift best.

https://www.skjold.ai/bestill

1. Trykk på bestill, for å komme i gang.

2. Oppgi din person informasjon og bedrift, slik at du blir kontaktperson for din bedrift.

3. Velg hvor mange ansatte som skal bli inkludert i dette abonnementet.

(Jo flere brukere i et abonnement, desto bedre pris. Det vil si at prisen kan endre seg basert på hvor mange brukere du ønsker skal inngå i abonnement du oppretter. Husk at antall brukere kan du til en hver tid endre på mine sider.)

4. Du får nå muligheten til å bestemme om du ønsker månedlig, kvartalsvis eller årlig betaling.

5. Når du nå trykker bekreft, vil du motta en bekreftelses e-post fra oss.

Her hjelper vi deg med å legge til betalings metoden du ønsker å benytte.

Vi hjelper deg personlig med veien videre!

Velkommen til oss i Skjold.ai!

Har du fortsatt spørsmål om hvordan du kommer i gang,

ta gjerne kontakt med oss over telefon +47 529 93 377 eller send oss en mail via hei@skjold.ai