Har din arbeidsgiver bestilt Skjold.ai til deg?

Endret Fri, 1 Sep, 2023 ved 12:32 PM

Har din arbeidsgiver opprettet en avtale med oss i Skjold.ai?

La oss hjelpe deg med å komme i gang!

Følg disse enkle stegene for å komme i gang med din Skjold.ai - bruker:

1. Last ned Appen fra "App Store" eller "Google Play"

2. Når du åpner Appen for første gang, vil du bli bet om å oppgi ditt mobilnummer.

(Din arbeidsgiver skal ha registrert ditt nummer hos oss)

3. Når du har oppgitt ditt mobilnummer i Appen, vil du motta en SMS med en engangskode. Oppgi denne koden i feltet som vises i Appen.

4. Nå skal du ha tilgang til å sjekke og rapportere alle former for digitale meldinger du mottar.

Om du ikke mottar en engangskode på SMS, anbefaler vi at du dobbeltsjekker med din arbeidsgiver om ditt mobilnummer er riktig registrert hos oss.(Dette kan din arbeidsgiver gjøre inne på mine sider)

Om all informasjon ser ut til å være riktig og du fortsatt ikke har fått tilgang, så anbefaler vi å ringe oss på +47 529 93 377 eller send oss en mail på hei@skjold.ai